Labdarúgás

2023.10.02. 12:02

Tovább süllyed a Pellérd: az elmúlt két bajnokin huszonkilenc gólt kapott az együttes

Móga Richárd

Forrás: Pellérd SE

A Vajszló után a Kökény is átgázolt a Pellérden a vármegye hármas bajnokság legutóbbi fordulójában. Igaz, a hazai környezetben szereplő pellérdi együttes a harmadik percben még vezetést szerzett Demeter Máté Attila révén, azonban gyakorlatilag az ünneplés után jött az egyenlítés, sőt, a szünetre már kétgólos előnnyel vonulhatott a vendégcsapat.

A fordulást követően megközelítette ellenfelét a házigazda, köszönhetően Varga Gyula sikeres büntetőjének, de utána nem kegyelmezett a Kökény: négy különböző spíler összesen öt alkalommal megzörgette a hálót, így a Pellérd az elmúlt két bajnokin huszonkilencszer kapitulált.

Ennél nagyobb pofont csak a Lippó kapott a hétvéégn, ugyanis a Palotabozsok hazai terepen tíz gólt szerzett, Dénes Sándor pedig mesterhármast jegyzett.

Czibulka-csoport (12 csapat), 4. forduló: Mágocs VSK–Szalánta Hunyadi SE 2–4, Hosszúhetényi Sport KFT–Egerág SE 4–1, Sásd VSK–Orfűi KSE 2–0, Bányász TC SE–Bogád-Pogány SE 0–3, Újpetre KSE–ESE Hidas 5–1, MUSE Szászvár–Olasz Község 2022 SE 4–1.

Csík-csoport (12 csapat), 4. forduló: Misinai Sasok MLE–Szabadszentkirály MGZRT SE 2–0, Mozsgói SE–Hobol SE 4–1, BFA Szigetvár–Vajszlói KSK 2–5, Pellérd SE–Kökény SC 2–8, Kishárságyi SE–Nagydobsza SC 2–5, Baksai SE–Gyód SK 0–3.

Dárdai-csoport (10 csapat), 3. forduló: DSE 2020–Geresdlak 5–2, Palotabozsok–Lippó 10–0, Borjád–Görcsönydobokai IKSE 5–1, Szársomlyó SE–Kölkedi SE 4–1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában