Kosárlabda

2023.09.19. 14:06

Újra jön a Barcelona, a Roma és a Milan is

Tavaly óriási siker volt, amikor a Rátgéber Nemzeti Kosárlabda Akadémiáról dicsérő szavakkal távoztak az európai kosárlabda utánpótlásáért dolgozó fellegvárak. Idén pedig bizonyítják, nem csak a levegőbe beszéltek, hiszen visszatérnek Pécsre, egy újabb nívós seregszemlére.

Kvanduk Bence

Forrás: NKA Pécs

Azt, hogy a Rátgéber Akadémia növendékei a lehető legmagasabb szintre eljuthassanak az intézmény vezetői, illetve a névadó Rátgéber László nem csak a csodálatos körülményekkel, a jó szakember gárdával és az odafigyeléssel igyekeznek elérni, de olyan versenyhelyzetet is igyekeznek teremteni, ahol a legjobbak ellen kell helytállniuk. Épp ezért hívták meg már tavaly is az olasz kosárlabda két, illetve egy spanyol fellegvárát.

Idén megismétlik a nívós a II. Gienger Hungária Preseason Tournamentet, amelyre idén is a Barcelona U16, a Stellazurra Roma U16 és az Olimpia Milano U16 érkezik majd, hogy az NKA Pécs U16-os fiú csapatával együtt megmérkőzzön az első helyért. Azt, hogy ez egy jelentős esemény lesz, az is alátámasztja, hogy az M4Sport élőben közvetíti majd a szeptember 24-re, vasárnapra eső NKA Pécs–Barcelona találkozót.

Maga a torna három napon át zajlik majd napi két-két mérkőzéssel, így mindenki megmérettetheti mindenki ellen magát. Így természetes, hogy a körmérkőzéseket követően alakul majd ki a végeredmény.

A torna részletes programja

Szeptember 22., péntek
11.00: Barcelona–Olimpia Milano.
14.00: NKA Pécs–Stellazzurra Roma.

Szeptember 23., szombat
10.00: Stellazzurra Roma–Barcelona.
13.00: Olimpia Milano–NKA Pécs.

Szeptember 24., vasárnap
10.00: NKA Pécs–Barcelona.
13.00: Olimpia Milano–Stellazzurra Roma.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában