Pécsi Fordan Táncklub

2023.02.23. 13:00

Gálával kezdik a jubileumi évet

Kvanduk B.

Forrás: Pécsi Fordan Táncklub

Vasárnap megkezdi jubileumi évét a pontosan 35 évvel ezelőtt alakult Pécsi Fordan Táncklub. Az első állomás a komoly hagyományokkal rendelkező Félévzáró Gála lesz, amely 16 órakor kezdődik majd a Lauber Dezső Sportcsarnokban. 

Az eseménynek kettős célja lesz. Egyrészt a versenyző csoportoknak egy szezon előtti erőfelmérés, hiszen már márciusban utaznak több kvalifikációs versenyre, amelyek meghatározzák a későbbi országos vagy nemzetközi szereplésüket. Másrészt szerepelhetnek azok a táncosok, csoportok is, akik még nem versenyeznek, hiszen a sportcsarnokban éles helyzetben remek bemutatkozási lehetőség kapnak. 

Papp Viktor főrendező elmondta, hogy a színes tánckavalkádban várhatóan mindenki megtalálja a számára legkedvesebb táncműfajt vagy tánccsoportot. 
A jubileumi év első félévében több közönségcsalogató rendezvény is várja Pécs város táncsportot szerető közönségét. Két fordanos gála, egy jótékonysági minősítő táncverseny, egy szakszövetségi Akrobatikus Rock ’n’ Roll Táncverseny, valamint egy Fashion Street Dance Magyar Kupa és Csapatbajnokság szerepel a programban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában