Társastánc

2019.06.30. 17:05

Legnagyobb sikerüket érték el – Három arannyal díjazták a szigetváriakat

A négy éve alakult Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskola szigetvári társastánc csoport fennállásának eddigi legnagyobb sikerét érte el a június 20. és 24. között Balatonfüreden megrendezett X. Látványtánc Európa Bajnokságon.

Szabó D.

A májusi magyar bajnokságon már három arany minősítéssel díjazott koreográfiáit bemutatva, három arany minősítést, illetve a zsűri különdíját is bezsebelte. A csoport 10 párból áll, versenyzők átlagéletkora 16 év. A jól megérdemelt pihenés azonban nem lesz hosszú, az edzések nyáron is folytatódnak, ugyanis július közepén meghívásra a csapat a németországi Eppingenbe utazik, ahol második alkalommal vesz részt az ottani Altstadtfest rendezvényein és kápráztatják el fellépéseivel az ott élőket.

A csapat tagjai: Csigeti Nanda, Hirt Aliza, Horváth Elizabet, Mike Boglárka, Mohácsi Nóra, Szabó Vanda, Szalai Vivien, Végh Heléna, Zákányi Kamilla, Zsigmond Rozi, Bolygó Bence, Bolygó Gergő, Erdősi Dániel, Frank Bálint, Kárner Máté, Mike Andor, Mitru Máté, Szabó Dániel, Varga Tamás, Vermes László. Edző: Falvai Lóránt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában