Fesztivál

1 órája

Premier előtt nézhetjük meg Till Attila új filmjét

Országszerte tizennegyedik alkalommal szervezik meg a Mozinet Filmnapokat. Kilenc város mozijába, köztük a pécsi Apolló Moziba is beköltözik a rendezvény.

Czeczon Enikő

Az eseménysorozat havonta új, díjnyertes filmeket hoz el a közönségnek, méghozzá premier előtti vetítéseken láthatják ezeket a filmrajongók. 

Október 18-án Till Attila új filmjét, az „És mi van Tomival?” című alkotását küldik műsorra. Novemberben a Berlinale Arany Medvés „Dahomey – Kik vagyunk?” francia-szenegáli dokumentumfilmet, míg decemberben a „Miénk lesz a holnap” nevet viselő olasz filmet vetítik. Az új esztendő első hónapjában a Cannes-i Nagydíjas Minden ami fénynek tűnik című indiai alkotás kap majd helyet a nagyvásznon, majd februárban a Cannes-is zsűri díját elnyerő Emília Pérez kerül terítékre, ami egy francia-amerikai-mexikói krimi-vígjáték. Végül márciusban a Boldogok a sajtkészítők francia komédiával zárul a legjobban várt fesztiválkedvenceket felvonultató program. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában