Herbstfest

14 órája

Őszi fesztivállal készülnek Harkányban

Aki ősszel is szívesen táncolna és töltene el egy kellemes estét, annak a harkányi Herbstfestet ajánljuk. Az őszi fesztiválon a műsorok mellett egy vacsorán és bálon is részt vehetnek az érdeklődők.

Jusztin Levente

Október 19-én tartják meg Harkányban a Herbstfest nevű őszi mulatságot. Délután öt órakor szentmisével indul a programsorozat, a Jézus Szíve katolikus templomban fog énekelni a Harkányi Német Nemzetiségi Önkormányzat Singvögel Kórusa. Ezután a Kiss József Művelődési Ház előtt a Platin zenekar köszöntő térzenéjével fogadják a szervezők a bálra érkezőket. 

Hat órakor nyitják meg hivatalosan a rendezvényt, a Harkányi Óvoda és a Kitaibel Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei lépnek fel, illetve láthatjuk a fekedi Klumpenjäger tánccsoportot, ezután a Schomberger Dorfmusikanten koncertjét is meghallgathatják a vendégek. Este fél nyolckor tálalják a vacsorát, melyre asztalt kell előre foglalni. Nyolc órától a Platin zenekar muzsikájával indul a bál kifulladásig.

Az estre támogatójegyet vásárolhatunk 4000 forintért, a helyszínen büfé üzemel majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában