Off-road

18 órája

Kezdődhet a sárdagasztás - felbőgnek a gépszörnyek Beremenden

Immár 11. alkalommal rendezi meg a helyi baráti társaság az off-road programot. A beremendi pályán évente kétszer, tavasszal és ősszel nyílt napot tartanak, ekkor bárki kipróbálhatja a sárdagasztást. 

Tóth Viktória

A beremendi off-road rendezvény most két napos lesz, október 11-12-én tartják az ingyenes programot a beremendi pályán (Damjanich utca). Pénteken 15 órakor lesz a kezdés, kapunyitással, gép átvétellel, szabad pálya használattal. A Déli Szél Kulturális Egyesület tánc produkciója 17.30-kor kezdődik, majd este, 20 órától pálinka és sajt felismerő verseny lesz, az estét pedig zenés mulatság zárja tábortűz mellett. 

beremend, off-road
A tavaszi off-road nyílt nap is sikeres volt Beremenden
Fotó: Rajnai Róbert

A szombati események már délelőtt elkezdődnek, 9 órától egész napos gyerekprogramokkal: quadozás/quadoztatás, csillámtetkó, cukorágyú, élmény autóztatás, terepjáró és hordó festés. Majd 10 órakor terepjáró húzó verseny lesz kézi erővel. Az ügyességi verseny 13 órakor indul, majd sárgyorsulás, sörpörgő verseny és erőhúzó viadal is lesz. A kulturális egyesület ezen a napon is fellép. Az eredményhirdetés 18 órakor indul.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában