Romantikus sci-fi

Tegnap, 10:00

Sorsdöntő expedíció: egy marék kutató kísérletet tesz a Földet veszélyeztető rés bezárására

Egy dán romantikus sci-fi is található a pécsi Apolló Mozi őszi műsorán Örökké címmel, amit szeptember 18-án délután 5 órakor vetítenek.

Czeczon Enikő

Adott a huszonéves Elias, aki beleszeret egy feltörekvő énekesnőbe, Anitába. A klímakutatóként dolgozó fiú azonban képtelen elköteleződni élete szerelme mellett, inkább  a karriert választja. Másfél évtizeddel később Elias egyike lesz azon kutatóknak, akik az óceán fenekén lévő rejtélyes rés bezárására tesznek kísérletet, amely veszélyeztetni a Földet. A férfi ebben az időszakban találkozik újra Anitával, és felszínre törnek elfojtott érzései. Elias sorsdöntő expedícióra indul, így talán ez az utolsó esélye, hogy visszaszerezz egykori szerelmét.

A film rendezője Ulaa Salim, akinek ez a második nagyjátékfilmje. Első mozikba készült alkotását, a Sons of Denmarkot több díjra is jelölték nemzetközi és dán filmfesztiválokon is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában