Színes programok

2024.09.01. 10:00

Kilencedik alkalommal találkoznak a játékmotorosok

A IX. Játékmotoros Találkozóra invitálja a Pécsi Kulturális Központ csapata a családokat szeptember elsején délután 3 órától. Az eseménynek az Apáczai Művelődési Ház agórája ad otthont.

Czeczon Enikő

A rendezvény a Galóca Bábtársulat Mackókaland című rövid bábjátékával indul, majd a játékmotorosok a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület tagjaival gurulhatnak és fotózkodhatnak. Mindemellett a nap folyamán a Magic Team cukorágyú lövései édességekkel örvendeztetik meg a gyerekeket, valamint a legkisebbek a Maminbaba hordozós latin fitness dallamára táncolhatnak édesanyjukkal.  

Mindezek mellett a játékmotoros és futóbiciklis gyerekek idén is szépségversenyre nevezhetik járművüket, majd a menetleveles játék során 1-1 apró feladat teljesítéséért pecsételéseket gyűjthetnek. Aki elegendőt összegyűjt, névre szóló játékmotoros  jogosítványt vehet át. 

A délután során Cica Mama 7 állomásos interaktív játszótere, légvár, kézműves foglalkozások, mesekönyvajánló, kifestőzés, gyurmázás, mini csúszda, babás játszósarok, rendőrautó, szivacskirakó, arcfestés, csillámtetkó várja a gyerekeket, a felnőttek pedig egészségügyi méréseken vehetnek részt. 

A rendezvény a minden évben sikeres habpartival zárul, ahol kicsik és nagyok is felfrissülhetnek. 

Rossz idő esetén a rendezvényt a ház aulájában tartják meg. 

További részletek olvashatók a pecsimami.hu weboldalon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában