Ötödik nap

2024.09.13. 10:00

A sokak által imádott Kuflik-sorozat szerzője is a fesztivál vendége lesz

Utolsó előtti napjához érkezett a PécsLIT Fesztivál, amelynek keretében már sok író és költő megfordult a városban. Ez így lesz szeptember 13-án is, amikor a Kuflik-sorozat szerzője is tiszteletét teszi a rendezvényen.

Czeczon Enikő

Fotó: © Cseh Gábor

Az esemény ötödik napja Bertók-pódium rendezvénnyel indul. 16 órakor Kállay Eszter tartja meg „Vérehulló fecskefű” című kötetének bemutatóját, majd 17 órakor őt Áfra János követi, aki „Omlás” című könyvét mutatja be. 18 órakor pedig Horváth Viktor regényíró, műfordító foglal helyet a pódiumon, hogy meséljen most megjelenő kötetéről, A Júdás-tervről. 

18 óra 30 perckor Darvasi László megkezdi „Neandervölgyiek” című kötetének bemutatóját, ami egy monumentális nagyregény, és 1908-tól 1957-ig vezet végig a magyar történelmen.

Ezen a napon sem feledkeznek meg a gyerekekről. A rendezvény során két alkalommal tart interaktív könyvbemutatót Dániel András, akit a Kuflik-sorozat tett igazán népszerűvé. 

A gyerekek által imádott Kuflik szeptember 13-án 9 órakor látogatást tesz a Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági Tanulótérben, 11 órakor pedig az Apáczai Csere János Fiókkönyvtárban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában