Tartalmas programok

2024.08.21. 13:06

Újra a képregényeké lesz a főszerep Pécsett

Czeczon Enikő

Idén is Csorba Győző Könyvtár ad otthont a Pécsi Képregényszüretnek. Az eseményt harmadik alkalommal szervezik meg a városban. A délelőtt 10 és délután 6 óra között zajló rendezvény dátuma október 5-e, amikor is a médium rajongói összejöhetnek, beszélgethetnek és megismerkedhetnek a képregények nyújtotta izgalmas történetmesélési lehetőségekkel.

A tartalmas programokról és élményekről hazai alkotók, kiadók és a kerekasztal-beszélgetések gondoskodnak. Mindemellett a @CsavarGoKépzelet - Pécsi Képregény és Társasjáték klub jóvoltából rengeteg társasjátékot is ki lehet majd próbálni a kezdő játékos szintektől egészen a családi+ kategóriáig, továbbá a Pécsi Szerepjátékos és Wargame Egyesület jóvoltából a szerepjátékok világával is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A rendezvény a kiskiadóknak és a kevésbé ismert kiadványoknak, valamint a pécsi képregénykultúra és közeg megteremtésének is otthont ad. A szervezők arra biztatják a képregény szerelmeseit, hogy akinek kedve van,  érkezzen az eseményre jelmezben.


A szervezők egy képregény-rajzpályázatot is hirdetnek, amelynek témája a karakter-orientált történetek. Az alkotók 1-6 oldal terjedelemben készíthetik el a művet, ami szeptember 15-ig küldhető be a [email protected] címre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában