Zene, színház, játékok

2024.08.23. 10:00

Kezdetét veszi a Szamárfül Családi Fesztivál: három napig programkavalkád vár a Zsolnay Negyedben

Augusztus 23-án rajtol a Szamárfül Családi Fesztivál, amely egészen 25-ig várja az érdeklődőket színes programokkal a Zsolnay Negyedben.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A három napos rendezvény keretében lesznek ismétlődő programok. Ilyen esemény a Kincses Piac, ahová elvihetők a feleslegessé vált könyvek és játékok. Mindhárom napon a fesztiválon lesz a PanDani projekt csapata, amely játékos feladatokkal készül a gyermekeknek. Érkezik a rendezvényre a Nevetnikék Alapítvány, a Pagony Mesebirodalom, mesét mond Bogárdi Alíz, interaktív túrán vehetnek részt a gyerekek Petrik Dettivel, valamint estefelé diameséket is vetítenek. 

Újdonságokkal is várják a fesztiválozókat. Augusztus 23-án 4 órakor kezdődik a Buborék koncert, a Pagony és a Roomli Pécs közös játszóháza és a szimultán sakk Jeszenszky Józseffel. Délután 5 órakor érkezik a Nini mesék, valamint ebben az időpontban nyílik a „4 éves a pécsi rajzfilmgyártás” jubileumi kiállítás, majd délután 6 órakor fellép Farkas Réka és a Tintanyúl zenekar, akiknek célja, hogy a kortárs gyermekverseket népszerűsítsék országszerte, zenei köntösben.  

Részletek a Szamárfül Családi Fesztivál honlapján olvashatók. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában