Buli a kánikulában

2024.08.26. 07:00

Nagy érdeklődés mellett zajlott a nyárzáró Harkányi Fürdőfesztivál - videó és galéria

A nyár utolsó forró napjain kínált hűsítő programot a népszerű baranyai gyógyfürdő. A Harkányi Fürdőfesztivál a víz szerelmesei mellett a zenés produkciók iránt érdeklődőknek is kedvébe kívánt járni, de nem maradt el a vizespóló-verseny sem.

Mohay Réka

Fotó: Kovacs Liliána

A Harkányi Fürdőfesztivál három napon át várta a vendégeket, akik két helyszínen is láthattak különböző produkciókat: a nagyszínpad mellett a Lepke-színpadon is változatos bemutatók kaptak helyet. A fesztivál műsorára már a pénteki napon több koncertet tűztek a szervezők: a megnyitó DJ-show után Kozso és az Ámokfutók, Vastag Csaba, valamint a Made in B léptek fel. A nagyszínpadon este a Don’t Stop The Queen, Curtis, majd Regán Lili, Dj Duly és Dj Bara muzsikált.

Harkányi Fürdőfesztivál jó hangulatban telt.
Harkányi Fürdőfesztivál jó hangulatban telt.
Fotó: K.L.

Szombat délután elérkezett a Harkányi Fürdőfesztivál egyik leglátványosabb programpontja, a hölgyeknek szóló vizespóló-verseny és a férfi has-szépségverseny. Három-három dobogóst díjazott a felkért zsűri: a férfiakat sörrel, a női versenyzőket vásárlási utalvánnyal.

Az urak versenyében a 3. helyezett a 14-es számú induló, Robi lett, aki egy tálca prémium sört nyert. Ennek dupláját vihette haza a 2. helyezett, a 17-es számmal ringbe szálló József. A has-szépségverseny nyertese, az 1. helyezett idén a 18-as sorszám büszke viselője, Csabi, aki három tálca sörrel lett gazdagabb.

A vizespóló-verseny 3. helyezettje a 9. sorszámú Barbara lett, az ő markát 50 ezer forint értékű Árkád-vásárlási utalvány ütötte.
A 2. helyezett már 75 ezer forint értékben költekezhet a bevásárlóközpontban: a 6-os számú Niki lett az ezüstérmes. Az 1. helyezett, aki 125 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapott, a 22. sorszámú Viki lett, aki férje biztatására érkezett a versenyre.

Elvarázsolta a közönséget az EDDA a Harkányi Fürdőfesztivál során

Szombat délután Josh és Betti, majd a Voisingers és Dér Heni lépett fel a Harkányi Fürdőfesztiválon. 

Este nagy sikerrel koncertezett az EDDA Művek, élen Pataki Attilával. Az EDDA közösségi oldalán is megosztotta a fellépésükön készült fotókat, s megköszönte a kitüntető figyelmet a közönségnek. A posztjukhoz számos pozitív visszajelzés érkezett a produkció kapcsán.

– Szuper volt mint mindig, mi köszönjük!

 – írta az egyik kommentelő.

Edda koncert
Fotó: KOVACS LILIANA

– Egy ez a tábor és egy ez a szív! – idézte az együttes dalát egy másik hozzászóló, míg egy harmadik arra utalt, hogy már ötven éve lelkesen követi a zenekar munkásságát.

Vasárnap délután a közönség többek között a Vivat Bacchus énekegyüttest is hallhatta, illetve megtekinthették a Harka-legenda interaktív, jelmezes bemutatását a Lepke Színpadon. 

A koncertek sorát László Evelin, Szecsei, majd PIXA zárta, a fesztivál zárófellépőjeként Yamina érkezett a fürdő közönségéhez.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában