Ünnepi testületi ülés

2024.08.02. 08:20

Hamarosan kezdődnek a Sellye Városnapok programjai

Változatos családi, nemzetiségi programokkal, koncertekkel készülnek a szervezők az idei Sellye Városnapokra. Augusztus 9-11. között zajlik majd az esemény.

Tóth Viktória

Pénteken a rendezvénytéren 19 órakor László Attila koncertezik, majd itt lép fel Magyarországon első alkalommal a Maligani grupe. Az estét a Podravka Band zárja. 

Szombaton 17 órától a Tamás Éva Játéktára: Ébredezés című interaktív gyerekműsora lesz látható. Fellép még: Bach Szilvia humorista, egy erdélyi néptánccsoport, valamint Vincze Lilla és zenekara. Este, 19.30-kor lesz a Város Dala eredményhirdetése, de nap folyamán már többször megszólalhat a dal. A tűzijáték sem maradhat el, 22 órakor kezdődik, ezután a világhírű Los Paraguayos együttes egyik alapítótagja, Cristobal Gonzalez Canete, művésznevén El Chino Gonzalez is fellép a programon. Vasárnap a művelődési házban 17 órakor lesz ünnepi testületi ülés Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház színészének közreműködésével. Légvár, dodzsem, vidámpark és népi játszópark is elérhető lesz a rendezvényen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában