A nyári szünetnek vége

2024.08.26. 10:30

A Tudásközpont újra megnyitja ajtajait az olvasók előtt

A hosszabb nyári szünet után újra megnyílik az olvasók előtt a Tudásközpont. Augusztus 26-án ismét várják reggel 8 órától a könyveket szerető közönséget.

Czeczon Enikő

A Tudásközpont több szinten is várja olvasnivalókkal a régi és az új beiratkozókat is. Az első emeleten szépirodalmi és nyelvészeti könyveket lehet találni, valamint itt található a helytörténeti és nemzetiségi gyűjtemény. A második emelet a tudományos gyűjteményeké, míg a harmadik emelet a jogi és közgazdasági témájú köteteknek ad otthont. A negyedik szinten pedig egy zenei és egy gyermekrészleg található.  

Az idei esztendőben az alábbi módon alakul a Tudásközpont nyitvatartása.

Hétfőtől péntekig délelőtt 8 órától este 6 óráig várják az olvasókat, szombaton pedig délelőtt 10 órától szintén délután 6 óráig. A könyvtár vasárnaponként zárva tart. 

Fontos információ, hogy a Tudásközpont október 23-án, valamint november 1-jén és 2-án zárva tart. December 9. és 21. között a vizsgaidőszak miatt délután 6 órától éjfélig éjszakai ügyelet lesz érvényben a második emeleten, ugyanígy december 27. és 30. között is. Az év utolsó hónapjában, 23. és 26. között, valamint január első napján pedig zárva tart az épület, 31-én pedig rövidített nyitvatartás lesz életben, délelőtt 8 és délután 2 óra között lesz lehetőség kölcsönözni. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában