Meg is táncoltatnak

2024.07.12. 10:00

Az ír zene kapja a főszerepet Orfűn

Nyolcadik alkalommal rendezik meg az Orfűi Malmoknál a Sziget Zenéje - ír hétvégét, július 12. és 14. között.

Czeczon Enikő

Az első napon az esemény megnyitóval indul, este fél hétkor, majd 19 órakor a fesztivál vendégei adnak közös koncertet, amit 20 órakor Susan Colemna és Simon Pfisterer fellépése követ. A nap zárásaként egy kis örömzenélést tartanak.  

A hétvége második napján, 10 órakor, az érdeklődők hangszeres oktatáson vehetnek részt, majd 16 órakor A zenélő égererdő nevű esemény keretében egy különleges zenés túrát tesznek a Vízfő tanösvényen, ezen a hétvége zenészei is közreműködnek. Amikor már kevésbé tűz a nap, 19 órakor színpadra áll Sylvian Pourtier, Seán Kellegher és Brewen Favrau. A koncertet egy ír táncház követi, majd szintén örömzenéléssel zárják az estét. 

A rendezvény utolsó napján szintén 10 órakor lesz egy hangszeres oktatás, majd 19 órakor folytatódik az esemény Antonia Werning fellépésével. Végül a fesztiválra az i-re a pontot szintén egy örömzenéléssel teszik fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában