Audiovizuális utazás

2024.06.23. 17:00

Pécs egyedi élményt nyújt az elektronikus zenét kedvelőknek

A társaság az elektronikus zene különböző stílusaiban közvetít euforikus élményt különböző izgalmas eseménnyel. Tervük szerint Pécs adna otthont egy olyan közösségnek, melyet nemzetközileg elismert előadókkal szeretnének reklámozni. Céljuk az, hogy az Elysium-érzés egészen Budapestig elérjen.

Jusztin Levente

Elysium néven 2024-ben kezdődött az elektronikus zene szeretetén alapuló mozgalom, melynek célja egy összetartó közösség építése és fenntartása Pécs központtal. Jelentkeznek több pécsi eseménnyel, szombaton Orfűre is kitekintett a csapat és a közönségük.

Pécs, Amper klub, Elysium
Pécs lenne az elektronikus zene kedvelőinek központja, az Elysium társaság támogatásával.
Fotó: Szudy Fanni

Az eufória megtapasztalását biztosítják Pécsen

Nevüket a görög mitológiából vették, Elysium volt az a túlvilági hely, ahol az istenek kedveltjei kaptak helyet. Boldogok mezejének is hívták, mivel az itt lakók gond és baj nélkül éltek az örökkévalóságig. Kiemelten fontos a szervezők számára, hogy az elektronikus zene által okozott sajátos érzést megosszák a közönséggel. Minden eseményük egy alaposan átgondol szórakoztató rendezvény, ahol az éjszaka folyamán egyre erősödő zenei hullámok vezetik végig a látogatókat egy audiovizuális utazáson, melynek során nem csak a zene, hanem a környezet is átalakul.

A műfajban tevékenykedő pécsi zenészek támogatása is céljuk, a környék elektronikus zenei életét kívánják fellendíteni országosan nemzetközileg elismert előadók bevonásával. Jelenlegi csapatuk állandó tagjai AVLKARD, X3LA, RIASSS, SPEC, H9X és Pekker, akik mellé folyamatosan keresik az új tehetségeket, akiknek teret biztosítanak előadói kibontakozásukban.

Sikeres jelen, de a jövőt tervezik

A csapat tagjai több telt házas eseményt szerveztek már korábban, tavaly augusztusban sikerült megtölteniük a pécsi Amper klubbot, de szilveszterkor is telt házas rendezvénnyel búcsúztatták az évet. A csapat számára ez  bizonyíték arra, hogy ezek az alkalmak kiemelkednek a többi közül és képesek megmozgatni azokat, akik valóban érdeklődnek az élmény iránt. Ezért is szeretnék a továbbiakban a pécsi közönség igényeinek megfelelő alkalmakat szervezni, de el szeretnék vinni az Elysium-érzést egészen a fővárosig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában