Cukorkaágyú is lesz

2024.05.02. 17:00

Egész napos majálisra készülnek Mánfán

Wald Kata

Fotó: Unger Tamás

Egész napos majálisra készül a település, amellyel egy időben, május 4-én Szent Flórián napját is megünneplik. Ennek alkalmából 14 órakor koszorúzásra, és a nemrég megalakult Mánfai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak eskütételére kerül sor a Kiss József téren, amelyet követően 16 órai kezdettel konyhatűz imitációt láthatnak az érdeklődők, valamint füst sátor is várja őket. A gyerekeknek a környékbeli önkéntes tűzoltó egyesületek egész nap cukorkaágyúval és habpartyval  készülnek. 

A május 4-i majális reggel főzőversennyel indul, majd 12 órától a  Kultúrházban az anyák napjára való készülődés jegyében akvarell kép készítésére nyílik lehetőség.  Délután a polgármesteri köszöntőt és a tűzoltó egyesület tagjainak eskütételét követően gyermekműsoroknak, majd judo bemutatónak ad helyet a színpad, a CS.Í.T. zenekar 16.30-kor lép fel, a Freaxstones 18.30-kor kezd, a koncert közben borkóstolóra is lehetőség nyílik, majd a napot 20 órai kezdettel retro disco zárja.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!