Ajándék műsor

2024.05.06. 10:30

A gyermekeiket egyedül nevelő édesanyákat köszöntik

Május 6-án délután 5 órakor a Pécsi Kulturális Központ Uránvárosi Művelődési Központjában köszöntik a gyermekeiket egyedül nevelő édesanyákat.

Czeczon Enikő

A szülőség nehéz és egyben csodálatos feladat, és kifejezetten igaz a nehéz jelző akkor, amikor ezt a feladatot valaki egyedül végzi, legyen szó anyukáról, apukáról vagy éppen nagyszülőről. Ezen okból kifolyólag szeretné köszönteni a Uránvárosi Művelődési Központ azokat az édesanyákat, akik egyedül kénytelenek megfelelni ennek a komoly kihívásnak. 

Az esemény részét képezi a Pécsi Nyitott Színház Műhely ajándék műsora, amely után egy kötetlen beszélgetésre invitáljak a résztvevőket.  

A program ingyenes, gyermekbarát, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az eseménynél kell, ahol kommentben szükséges feltüntetni, hogy ki hány gyermekkel érkezik.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a büfé asztalra, ki-ki kedve és lehetőség szerint hozhat nassolni valót, gyümölcsöt vagy innivalót. 

Részletekért keressék fel az ünnepség Facebook-eseményét

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!