Várják a javaslatokat

2 órája

Szeretne véleményt nyilvánítani, hogy idén ki kapja a pécsi Tüke Díjat? - Most megteheti

A pécsi Tüke Alapítvány levélben fordult a baranyai vármegyeszékhely polgáraihoz, hogy osszák meg véleményüket arról, ki lenne érdemes a jövő év januárjában átadandó Tüke-elismerésekre.

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

Kedves Pécsi Polgár!

Ismét közeledik a Tüke Díj átadó ünnepsége, amelyen a városunkat kiemelten szolgáló polgártásainkat ismerjük el.

A hagyományoknak megfelelően a városi polgárok jelölnek a kuratórium felé, rövid indoklással, majd a kuratórium által kialakított jelölő listára szintén a pécsi polgárok adhatják le szimpátia szavazatukat, amely alapján a kuratórium dönt a Díj kedvezményezetteiről.

Arra kérjük, gondolja át, környezetében milyen a feltételeknek megfelelő teljesítményt lát, amelyet méltán lehet a Tüke Díjra jelölni, és jelezze ezt felénk.

Arra is kérjük, hogy ismeretségi körében ugyancsak vesse fel a jelölés lehetőségét.

Díjaink:

  • Tüke Díj
  • Ifjúsági Tüke Díj
  • Civil szervezeti Tüke Díj

Fejlesztés alatt áll az Alapítvány interaktív honlapja, addig is a jelöléseket az alábbi email címre, vagy írásban az Alapítvány székhelyére címezve fogadjuk. (Pécs 7624 Szent István tér 17.)

A Tüke Díj a pécsi polgárok által adományozott elismerés. A Tüke-díjat a pécsi polgárok szavazata alapján olyan személy kaphatja meg, aki Pécs fejlődéséhez példamutató tevékenységével jelentős mértékben hozzájárult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában