Ügyintézés

2024.05.06. 16:40

A héten tizenhárom településre gurul be a busz

Számos Baranya vármegyei településre érkezik kormányablakbusz a május 6-i héten.

Tóth Viktória

Május 7-én a kétújfalui, majd a nagydobszai polgármesteri hivatalok előtt áll meg a kormányablakbusz. Ezt követően tovább gurul Dencsházára, Nagypeterdre majd Szentlászlóra, ezeken a településeken a közös önkormányzati hivatal előtt lesz lehetőség ügyintézésre. Május 9-én a Mohácsi járás településeire gondolnak. Reggel Himesházán, a közös önkormányzati hivatalnál kezdenek. A következő megállók: Véménd, polgármesteri hivatal, Palotabozsok, Somberek és Dunaszekcső közös önkormányzati hivatal. Pénteken, május 10-én pedig a homorúdi polgármesteri hivatal is a listán szerepel, majd Mohácson két helyen is lehet ügyeket intézni. Sárhát településrészen a faluháznál, majd Újmohácson a művelődési háznál.

A kormányablakbuszon lehetőségük nyílik a lakosoknak elintézni a kormányablakokban elérhető ügyköröket, többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézést is. Ezen kívül a hatósági eljárások megindítására szolgáló kérelmek benyújtására, illetve tájékoztatást kaphatnak az egyes eljárásokban az ügyintézés menetéről is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!