Kozármisleny

2018.03.05. 09:30

Egy egész hét szól a hölgyekről

Nem akármilyen hétre készülhetnek a kozármislenyi nők, a héten rendezik meg a Nők Hete programsorozatot a művelődési házban.

Zsigmond József

– A cél az volt, hogy ne csak egy nap szóljon a nőkről, hanem egy egész hét, megmutassuk, hogy milyen szerepben vannak ma Magyarországon a nők, azon belül itt a városunkban – mondta el lapunknak Baka Sára, a rendezvény egyik ötletgazdája.

Hétfőn az édesanyákat várják, kedden az irodalmon és a történelmen keresztül mutatják be a nők szerepét. A szerda a sport jegyében telik, tornapartira várják a fitt nőket. A nyugdíjas hölgyek sem maradhatnak ki, csütörtökön a Nyugdíjas Egyesület nőnapi műsorára kerül sor.  Sok mindent megtudhatnak az érdeklődők a méhnyakrákról dr. Stefanovits Ágnes szülész-nőgyógyász beszélgetéssel egybekötött előadásából pénteken. A szombati zárás a nő és a szépség jegyében zajlik, jó tanácsokkal látják el a nőket, külön programmal várják a kamaszlányokat. A Festőkkoffer címmel a nővé válás folyamatát próbálják bemutatni.

A programok ingyenesek, de aki jótékonysági karszalagot vásárol, az két családon is segíthet és nem utolsósorban értékes nyereményeket nyerhet. Az egyik családnál az édesanya a rák következtében életét vesztette, a másikban egy gyógyulófélben lévő édesanyát és családját támogathatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában