Katasztrófavédelmi teszt

4 órája

Mikor alakulhat ki az egészségre veszélyes szén-monoxid-koncentráció?

Immár a tizenkettedik interaktív teszt segít a környezet biztonságos kialakításában. Ezúttal a lakások biztonsága van fókuszban, hiszen a hűvösebb idő beköszöntével egyre több időt töltünk a meleg otthonokba húzódva.

Bama.hu

Fotó: Bujdos Tibor

Ha már meleg, akkor szóba kerül a fűtésrendszer karbantartása, a fűtési időszak kezdete, és az ahhoz kapcsolódó optimális körülmények megteremtése. 

Nem az elriasztás, sokkal inkább a figyelemfelhívás a célja a tizenkettedik katasztrófavédelmi tesztnek, amely azt részletezi, hogyan védhetjük ki a szén-monoxid-mérgezés veszélyeit, miként gondoskodhatunk jelzőrendszerekről, és ismerhetjük fel a baj előjeleit. A teszt ajánlásokat, tanácsokat is megfogalmaz, például a konyhai szagelszívó rendeltetésével, hatékony működésével kapcsolatban, és ismételten ráirányítja a figyelmet a helyiségek oxigénellátására, a szellőztetés fontosságára - olvasható a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Tesztelje tudását itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQ0lbqvV4Uyq7vSGJ-SsQkVOvj4PgtPhElKEXWtxwzR229CQ/viewform

Korábbi tesztjeinket pedig itt találja: https://www.katasztrofavedelem.hu/37499/katasztrofavedelmi-tesztek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában