Döbbenet

2 órája

Felfoghatatlan tragédia: Bódog Dániel halálát áramütés okozhatta

Villanyoszlopra mászhatott fel Bódog Dániel, ez okozhatta a férfi halálát – erről írt az Origo. A portál úgy tudja, Dániel testét Dusnok közelében találták meg. Ahogy lapunk korábban megírta, a fiatal férfit száznál is többen keresték Kalocsa és Fajsz térségében.

Bama.hu

Ezt a fotót ismerte meg az egész ország

Fotó: MW

Hírportálunkon is megírtuk, hogy szeptember  6-án eltűnt egy fiatal Kalocsa közelében. Azt első beszámolók szerint a 29 éves férfi rosszul lett a buszon, ezért leszállt arról. Édesanyja erről szóló bejegyzését végül több mint 30 ezren osztották meg, és a rendőrség is felvette az eltűnt személyek listájára.

Szeptember 14-én nagyszabású keresőakcióval próbáltak polgárőrök és civilek az eltűnt Bódog Dániel nyomára bukkanni. A 29 éves férfit mindenhol keresték, de Bódog Dániel nyomára nem bukkant senki. Az országban rengetegen reménykedtek, hogy Dani életben van és időben megtalálják. Szeptember 17-én sikerült a férfi nyomára bukkanni, de ekkor már csak a holttestét találták meg.

Az Origo azt írja: „bár Dani édesanyja csak utalt arra, hogy fia baleset áldozata lett, és egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett, az egyik civil kereső a ”Találjuk meg Bódog Danit” nevű Facebook-csoportban egy bejegyzés alatt kommentben hintette el, hogy mi is történhetett vele.”

Elmondása szerint Dani egy villanyoszlopra mászhatott fel, ahol megrázta az áram. A férfi holttestét Dusnok közelében találták meg. 

A Bors felkereste a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányságot az esettel kapcsolatban:

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Kalocsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

– tudatta a hatóság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában