Rongálás

Tegnap, 11:31

Egy autó kevés volt ahhoz, hogy hazajusson a buliból

Két autót is elkötött Szentlőrincen az a férfi, aki egy mulatságból próbált hazajutni Versendre.

Bama.hu

Forrás: police.hu

Egy férfi szórakozni volt Szentlőrincen szeptember 21-én, majd a koncerten összeveszett a barátnőjével, és egyedül indult útnak. Pénze azonban nem volt, így ki kellett találnia, hogyan is juthatna haza. A megoldást abban látta, hogy keres egy autót, és azzal már könnyedén megoldja a helyzetet. Az utcán talált is egy nyitott kocsit, amelyben még az indítókulcs is benne volt, beült, és elindult. Messzire azonban nem jutott, mert a várostól két kilométerre beborult a szántóföldre.

Tervét nem adta fel. Visszament Szentlőrincre, majd besurrant egy házba, a kulcstároló szekrényből kivette a slusszkulcsot, beült a ház előtt parkoló autóba, és elhajtott. Egészen Versendig autózott, az autó belsejében közben több részt megrongált, majd a falu határában, egy földúton hagyta a kocsit, a kulcsot pedig bedobta egy bokorba.

Forrás: police.hu

A rendőrök azonosították, majd szeptember 23-án elfogták a 32 éves versendi férfit. Hamar kiderült az is, hogy vezetői engedélye nincs, mert azt korábban ittas vezetés miatt bevonták.

Elfogását követően előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették. Jármű önkényes elvétele és rongálás miatt nyomoz ellene a Szigetvári Rendőrkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában