Krimi a parkban

1 órája

Borzalmas eset jutott tudomásunkra - hullát találtak Pécsen

Jusztin Levente

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: thanun vongsuravanich

Olvasónk értesítette hírportálunkat, hogy információi szerint az elmúlt napokban egy bomló holttestet találtak Pécsen a Balokánynál. A bomlás megkezdéséből azt valószínűsíti olvasónk, hogy már régóta, egyes értesülések szerint már idén áprilistól ott heverhet a holttest.

Ezzel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, válaszlevelükben az áll, hogy az eset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában bővebb tájékoztatást nem áll módjukban adni. Ha később részleteket tud meg hírportálunk, beszámolunk ezekről az információkról.

LOFI2397
Egyes információk szerint már április óta heverhet a holttest Balkonynál
Fotó: Löffler Péter

A Balokány Liget népszerű szabadidős helynek számít, ahol a vízpart és a fák közelsége nyugodt pihenési körülményeket tud biztosítani. Ám nem ez az első eset, hogy valaki bajba jut a parkban. Előző évben egy nőt mentett ki egy hajléktalan a vízből, de korábban búvároknak kellett átpásztázniuk a tavat egy eltűnés kapcsán tett bejelentés követően.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában