Áll a forgalom

2024.08.07. 16:20

Kamion az árokban, lángoló autó: brutális hármas karambol történt Lánycsóknál

Jusztin Levente

Forrás: olvasói fotó

Karambolozott egy gépkocsikat szállító nyerges vontató és két személyautó az 57-es főúton, Lánycsók határában, a 4. és az 5. kilométer között szerda déltuán. Az egyik személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A mohácsi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. A kamion árokba sodródott, egy általa szállított kisteherautó leesett róla. A rajok áramtalanították ezeket a járműveket. A balesetben érintett gépkocsikból mindenki ki tudott szállni. A mentők is kivonultak a karambolhoz, amelynek helyszínén teljes szélességében lezárták az utat.

Forrás: olvasói fotó

A balesettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítés:

Az esettel kapcsolatos információinkat a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette. Mint megtudtuk, egy balra kanyarodó autó miatt egy személygépjármű belecsúszott az előtte hirtelen lefékező kocsiba és kigyulladt. A mögöttük érkező platós autó el szerette volna kerülni az ütközést, aminek következményeként beborult az árokba. Úgy tudjuk, két személy könnyebben sérült a baleset során.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában