Traffi

2024.08.03. 11:04

Gyorshajtás, aminek minden másodperce 3000 forintba került!

Megérte? Ezzel a rövid üzenettel osztott meg egy gyorshajtóról készült képet a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán.

Bóka Máté Ciprián

A megengedett 90 km/órás sebesség helyett 153-mal hajtott az az alfás, akinek a gyorshajtásáról szóló fotóját szombaton osztotta meg a Baranya vármegyei rendőrség a közösségi oldalán. A fotó mellé csupán annyit írtak: "Megérte?" A bírság ugyanis 117 ezer forintra rúg. 

A GPS koordináták beazonosítása alapján a rendőrségi felvétel a villányi elkerülőn készült, nem sokkal egy olyan kereszteződés után, ahol a város egyik utcájába lehet behajtani. 

A becslések szerint a nagyjából három kilométeres elkerülőn 90 km/órás sebességgel 2 perc alatt lehet végigmenni, ám ha 150-nel megyünk, akkor 40 másodpercet lehet "megspórolni". Ezek alapján a villányi gyorshajtás minden másodperce 3000 forintjába került a szabályszegőnek, arról nem is beszélve, hogy kockáztatta mások testi épségét is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában