Büntetést kap

2024.08.06. 15:56

Gyermekmolesztáló kerül a rács mögé

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a tizenkettedik életévét be nem töltött, egyéb módon hatalma vagy befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak büntetőügyben az elsőfokú bíróság ítéletének helyben hagyására tett indítványt.

2473031675

Fotó: Tinnakorn jorruang

A szexuális erőszak miatt korábban már elítélt férfi rendszeresen járt át beszélgetni, és időnként a ház körüli munkában segédkezni a sokgyermekes családhoz. Egy alkalommal, amikor csak az asszony volt otthon a hat gyerekkel, beállított a férfi, beszélgetett egy kicsit a konyhában vasaló nővel, majd átment a gyerekszobába, ahol a többi gyerek jelenlétében az 5 éves kislányt molesztálni kezdte. 

A szobába lépő anya ezt meglátva elzavarta a férfit a házból, másnap az anyósa értesítette a rendőrséget. 

Az elsőfokon eljárt Pécsi Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért 8 év szabadságvesztés büntetésre, 8 év közügyektől eltiltásra és végleges hatályú foglalkozástól eltiltásra ítélte. A vádlott és védője jelentett be fellebbezést az ítélet valamennyi rendelkezése ellen. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság ítéletének helyben hagyására tett indítványt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában