Tragédia

2024.08.24. 12:54

Emberölés áldozata lett a Zsolnay Vilmos utcai házban bent égett férfi

Mint korábban beszámoltunk róla, szombaton, a hajnali órákban kigyulladt egy családi ház szobája Pécsett, a Zsolnay Vilmos utcában. Az eset során egy idős férfi életét vesztette. A rendőrség közleményéből kiderült, halálát idegenkezűség okozta.

Bama.hu

„Bejelentés érkezett 2024. augusztus 24-én hajnalban a rendőrség ügyeletére arról, hogy Pécsett, a Zsolnay Vilmos utcában ég egy lakóház. A tűzoltók az égő házból egy elhunytat hoztak ki, a szemle során a rendőrök megállapították, hogy az ott élő személy halálát idegenkezűség okozta.

Az elkövető felkutatása folyamatban van, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.” – olvasható a police.hu-n. 

Ahogy korábban megírtuk, a Zsolnay Vilmos utcában lévő házhoz négy járművel vonultak a tűzoltók, akik néhány perc alatt a helyszínen voltak. A száz négyzetméteres épület egyik öt négyzetméteres szobájában egy kanapé és annak környezete égett. A tűzben egy idős férfi életét vesztette. A tűzoltók négy perc alatt megfékezték a lángokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában