Figyelni kell!

2024.06.20. 17:03

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a pécsi belvárosban

Jusztin Levente

Gázvezeték-felújítási munkálatok miatt ideiglenesen korlátozzák a forgalmat június 24-én, hétfőn reggel Pécsen az Apáca utcában, ahol a burkolatot megbontják. Az érintett útszakaszt lezárják a gépjárművek és a parkoló autók elől, gyalogosok ugyanúgy tudnak közlekedni.

A beruházás két ütemben fog zajlani. Június 24 és július 28 között az Apáca utcának a Szent István tér és a Vörösmarty utca közötti részét érinti a forgalomkorlátozás. A második ütemben, július 29-től augusztus 31-ig pedig a Vörösmarty utca és a Ferencesek utcája között szünetel az autóforgalom az Apáca utcában. A munkálatok során a környező utcákban is forgalmi rend változásra kell számítani. Az első ütem alatt a Vörösmarty utcában kétirányú lesz a forgalom. A második ütemben a Ciszterci köz egy szakasza is érintett lesz, így ott behajtási korlátozások várhatók.

A munkálatok megkezdése előtt az energiaszolgáltató szórólapon értesíti a lakosságot a részletes tudnivalókról, tájékoztatta hírportálunkat az E.ON Gázszolgáltatás ügyfélszolgálata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában