Időjárás

2 órája

Nyugodtan tervezhetünk kirándulást szombatra

Bama.hu

A pára, köd feloszlik, emellett a felhősebb tájakon pedig szakadozásnak, gomolyosodásnak indul a felhőzet, délutánra már kissé felhős, napos idő várható. A délutáni órákban nyugat felől fátyolfelhőzet vonul fel. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél néhol megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 19 fok között várható.

Vasárnap
Változóan felhős időre számíthatunk, több-kevesebb napsütéssel. Néhol előfordulhat kisebb eső, zápor. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a déli, délnyugati, majd az északnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 2 és 10, a csúcsérték 15 és 22 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb idő.

Hétfő
A ködfoltok feloszlása után a gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütés várható, majd a délutáni, esti óráktól vastagodhat a felhőzet. Csapadéknak estig kicsi az esélye, éjjel helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor. Az északnyugati, később a délnyugati szél időnként megélénkül. Hajnalban 1, 11, délután 13, 18 fok valószínű.

Orvosmeteorológia
Fronthatással nem kell számolni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!