Időjárás

2024.06.02. 07:40

Vasárnap a viharok is pihennek, hétfőn azonban ismét leszakadhat az ég

Vasárnap átmenetileg megnyugszik felettünk a légkör, de hétfőn és kedden ismét ciklon okoz több helyen esőt, záport, zivatart – olvasható a met.hu előrejelzésében.

Bama.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

Várható időjárás Baranyában (forrás: köpönyeg.hu) 

Vasárnap

Többórás napsütésre számíthatunk némi gomolyfelhővel. Kicsi az esély záporra. Élénk lesz az északnyugati szél. 26-27 fok köré melegszik a levegő.

Hétfő

Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég. Eleinte csak elszórtan, majd délutántól délnyugat felől sokfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is lehet. A csúcsérték 26 fok körül várható.

Kedd

Marad a gomolyfelhős időjárás, és még több helyen törhet ki zivatar. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 22 fok köré csökken a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia 

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Az erőteljes nappali felmelegedés az arra érzékenyeket megviselheti, náluk fejfájás, szédülékenység jelentkezhet. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!