Gyakorlati hasznosítás a cél

2024.09.12. 15:00

Agrárvállalkozóknak indul hiánypótló képzés a kamara és az egyetem együttműködésében

Hiánypótló képzési programot indít idén ősszel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya vármegyei Igazgatósága, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pécsi Tudományegyetem összefogásának köszönhetően. Az agrármenedzsment képzés célja segítséget nyújtani az agrárvállalkozások számára vállalkozásuk hatékonyabb és eredményesebb vezetésében.

Wald Kata

- A 2024. őszén induló képzésben résztvevő vállalkozók elméleti ismereteket szerezhetnek az agrárszervezetek vezetésével kapcsolatban, betekintést nyerhetnek a pénzügyi menedzsment, a digitális technológiák alkalmazásába, az energiamenedzsment, valamint a jogi ismeretek alapjaiba - részletezte közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya vármegyei Igazgatósága

A kezdeményezéssel cél, hogy a vállalkozók az elsajátított ismereteket és módszereket a gyakorlatban is alkalmazni tudják, aminek eredményeként eredményesen reagálhatnak a változó piaci környezetre és a kihívásokra.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya vármegyei Igazgatóságának tájékoztatása szerint a PTE KTK a képzés elvégzéséről mikrotanúsítványt állít ki, amely megszerzésének feltétele a képzést követő szóbeli vizsga sikeres teljesítése.

- A képzés előfeltétele: legalább középfokú végzettség. Az a jelentkező, akinek nincs a PTE Közgazdaságtudományi Karán aktív hallgatói jogviszonya, részismereti jogviszonyban felvételt szerez a képzés idejére - közölték.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!