Városüzemeltetés

2024.07.28. 16:40

Több pozícióba is keresnek munkaerőt Szentlőrincen

Mohay Réka

Több új munkaerőt is keresnek Szentlőrincen. A település hivatalos közösségi oldalán láthatjuk a felhívásokat, amelyeket az elmúlt napokban tettek közzé, miszerint városüzemeltetési csoportvezető és főépítész, könyvtárvezető, igazgatási referens, illetve konyhai kisegítő munkakörbe keresnek jelentkezőket.
Mindegyik pozíció határozatlan időtartamra szól, teljes munkaidős, heti 40 órás foglalkoztatást ígér. A munkavégzés helye mindegyik álláslehetőség esetében Szentlőrinc.

A könyvtárvezető pozícióra való jelentkezéshez a pályázat benyújtásának határideje augusztus 11., a konyhai kisegítő esetében augusztus 15., az igazgatási referens esetében augusztus 19. A városüzemeltetési csoportvezető, főépítész munkakör iránt érdeklődők augusztus 31-ig adhatják be pályázatukat.
Az egyes álláslehetőségekre való jelentkezéshez szükséges dokumentumok, végzettségek és egyéb feltételek megtalálhatók a település weboldalán (www.szentlorinc.hu) elérhető karrier modul alatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!