Bama.hu podcast

2024.09.03. 21:30

A Zeneszüret Fesztivál ötletgazdája volt műsorunk vendége

Koncert a meseerdőben, az állatkertben és a buszpályaudvaron. Szinte mindenütt szól a zene ezen a héten Pécsen. Szamosi Szabolcs Liszt-díjas orgonaművésszel, a Filharmónia Magyarország ügyvezető-igazgatójával beszélgettünk az általa elindított Zeneszüret Fesztiválról.

Gungl László

Elkezdődött Pécsett a Zeneszüret Fesztivál: filmvetítés, operafürdő, családi programok és zenés meglepetések várják az érdeklődőket szinte mindenütt. Nem csak a Kodály Központban és a Bazilikában, hanem Széchenyi téren is lesznek koncertek. A Zeneszüret Fesztiválon a dallamok elhagyják a hagyományos tereket, és ott is megszólalnak, ahol arra nem is számítunk. A buszpályaudvaron, a piacon, az éttermekben, a gyógyszertárban, az állatkertben és persze az utcákon és tereken is. Szamosi Szabolcs Liszt-díjas orgonaművész, a Filharmónia Magyarország ügyvezető-igazgatója a Zeneszüret Fesztivál ötletgazdája volt műsorunk vendége. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában