Celebfigyelő

2 órája

Egy pécsi rehabilitációs intézetben folytatja a felépülést Molnár Gusztáv – VIDEÓ

Már évek óta alkoholproblémákkal küzd az RTL Klub korábbi sztárja, Molnár Gusztáv.

Molnár Gusztáv
A komlói rehabilitációs intézet után a Pécsen folytatja a felépülést Molnár Gusztáv.
Forrás: MW
  • 2022-ben saját maga vallotta be, hogy majdnem belehalt az ivásba, ezért is vonult be az elvonóra, ahol 265 napot töltött.
  • Miután azonban szakított a párjával, ismét az alkoholhoz nyúlt.
  • A Corvin-negyedben a kukák mellett aludt fényes nappal, erről fotók is készültek. Mentőt is hívtak hozzá.
  • A színész felmérte, hogy nagy a baj, így október elsején saját magától ismét bevonult az elvonóra.

 

– Azt mondta, a komlói rehabilitáció előtt mindent elveszített, ott viszont visszakapta az élni akarását – nyilatkozta a Borsnak egy barátja. – Gusztáv a hétvégétől egy pécsi rehabilitációs intézetben folytatja a felépülést, és egy időre teljesen el van zárva a külvilágtól, de most úgy érzi, tényleg van miért küzdenie. Nekem azt mondta, hogy nem fél semmitől, és nagyon örül neki, hogy ismét segítséget kért. Vele lehetetlen nem lelkizni, így persze arra is kitért, hogy 38 évesen először érzi úgy, hogy vannak céljai és stabil jövőképe. Az elvonón az érzéseivel dolgozik, hiszen a függők leginkább az érzéseik elnyomása miatt használnak. Az intézményben viszont megtanulják beazonosítani ezeket az érzéseket, és ami a legfontosabb, elfogadni azokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában