Celebfigyelő

2 órája

Marsalkó Dávidra már nem volt kíváncsi, kisétált a stúdióból

A 2024-es Megasztár legutóbbi, október 13-i adása egészen meglepő fordulatot vett. Egy 27 éves versenyző, aki zongoratanárként és menedzserként mutatkozott be, nem éppen a megszokott módon reagált a zsűri kritikáira. Előadása nem aratott sikert: Marics Peti azonnal kifejezte, hogy nem rajong a musicalekért, és hozzátette, hogy ritkán talál olyat ebben a műfajban, ami valódi Megasztár-alapanyagot hordozna magában. Miközben Marics a körmeit nézegette, a többiek is csatlakoztak az elutasításhoz, a versenyző pedig egyre inkább láthatóan csalódottá vált.

Marsalkó Dávid a Megasztár zsűrijében
Marsalkó Dávid a Megasztár zsűrijében

Mielőtt azonban Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere is elmondhatta volna véleményét, a versenyző dühösen kiviharzott a teremből. Marsalkó épp csak belekezdett volna a mondandójába – „Én nem vagyok egy nagy musicalrajongó...” –, de a mondat befejezésére már nem volt lehetősége. A versenyző kilépett, mintha már nem érdekelné többé semmi, amit a zsűri mondani akart. „Az én szavazatom nem érdekelte” – tette hozzá Marsalkó, kifejezve meglepetését a történtek felett. A zsűri minden udvariassága ellenére néha elkerülhetetlen, hogy egy versenyző túlságosan is érzékenyen reagáljon a kritikára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában