Celebfigyelő

2024.09.10. 21:29

Nagy port kavart: szülővárosa évek óta nem kér a népszerű baranyai énekesből

Bama.hu

Forrás: Zdroba Patrik/Facebook

Az X-Faktor kilencedik évadának élő showműsorában ismerte meg az egész ország a szigetvári születésű Zdroba Patrik nevét, aki Gáspár Laci menoráltjaként csillogtatta meg énektudását.

Ennek már öt esztendeje, azóta pedig már Magyarországon gyakorlatilag mindenhol felléphetett, kivéve szülővárosában. Márpedig a „Zrínyi Napok” minden évben tökéletes alkalom lenne arra, hogy otthon is szerepelhessen, de ahogy az elmúlt időszakban, úgy 2024-ben sem kapott meghívást.

Ezúttal közösségi felületén is említést tett a kialakult helyzetről, s igencsak érezhető az énekes csalódottsága.

„Válaszom a Szigetváriaknak❤️ -Zrínyi Napok-

Sziasztok🤗 nagyon NAGYON! sokan írtatok a napokban, hogy hogy lehet, hogy idén sem éneklek nektek a Zrínyi Napokon?! A válaszom egyszerű: Lassan 6 éve, hogy megismert az ország és járom is azt. ❤️ Hálás vagyok érte! Viszont sajnos, ahogy írtátok is, a Zrínyi Napok ebben a 6 évben valahogy kimaradt!

Ez nem miattam van! Nem én vagyok, aki nem akar nektek énekelni, valószínűleg szervezői személyes sértettség miatt nem hívnak meg a rendezvényre, vagy csak egyszerűen egyedülálló módon a szülővárosom az a település az országban, akik nem kíváncsiak rám vagyis annak kulturális vezetése, akik elfelejtették, hogy Szigetvári vagyok, amire mindig is büszke voltam, ha ők rám ezek szerint nem is:)

Addigis találkozhattok velem a képernyőn idén ősszel, vagy a Budapesti őszi fellépéseimen.”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!