Celebfigyelő

2 órája

Marsalkó Dávid kimondta: nem szereti, ha az arcába másznak az emberek

Nemrégiben rajtolt el a TV2-n a Megasztár legújabb évada, és az első visszajelzések alapján a tévénézők körében is nagy sikert arat.

Bama.hu

Forrás: MW

Fotó: KISS ANNAMARIE

A zsűri székeiben Molnár Ferenc Caramel, Marsalkó Dávid (a Halott Pénz frontembere), Rúzsa Magdi, Marics Peti (Valmar egyik ikonja) és Papp Szabolcs foglalnak helyet. A műsort Ördög Nóra és Till Attila vezeti, akiket manapság mindennap láthatnak az érdeklődők - vagyis láthattak, mivel a legutóbbi adásban Till Attila és Stohl András búcsúzott el a Fülöp-szigetektől-  hiszen az Ázsia Expressz is javában zajlik, amelyben a komlói Sáfrány Emesének is szurkolhatunk.

Marsalkó Dávid már az elején kijelentette, hogy ő a valódiságot az őszinteséget, a személyiséget fogja keresni. A már leadott Megasztár-rész alapján úgy tűnik, hogy a pécsi származású énekes nem hazudtolja meg önmagát, komolyan veszi feladatát és csakis a tehetségre fókuszál. 

Úgy tűnik, hogy az énekes akkor sem teketóriázik, ha véleményét kell elmondania. A vasárnapi adásban az egyik versenyzőnek kifejtette, hogy őt kifejezetten zavarja, ha valaki belemászik az arcába, mert ilyenkor azt érzi, mintha nyomást gyakorolnának rá.  Természetesen a válasz sem maradt el. Mint kiderült, a fiatal fellépő az összes zsűritagnak utánanézett, és tudta, hogy a Halott Pénz frontembere introvertált, így nem lepődött meg a reakción. Tényleg így lenne? 

Marsalkó Dávid erre a kijelentésre elég sejtelmesen csak annyit reagált, hogy valakivel szereti a személyes kontaktust, valakivel pedig nem. A többi zsűritag is megfogalmazott néhány negatívnak tűnő kritikát (pl. ,,jó értelemben nem vagy százas"), mégis továbbjuttatták a fiatal fiút, mondván megvan benne a tehetség. 

@megasztartv2 🔥Adás előtt:🔥 Marsalkó Dávid elmondta a versenyzőnek, hogy neki sok volt, amit csinált, és egy elég érdekes választ kapott véleményére 😱👀🥶 #tv2 #megasztar #fyp #viral ♬ eredeti hang - Megasztár

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!