Celebfigyelő

2024.05.06. 21:46

Béres Anett megmártózott a vízben, mielőtt hazaindult volna Sáfrány Emesével

Béres Anett hatalmas botrányba keveredett, mikor még 2022-ben részt vett a barátnőjével, Sáfrány Emesével egy Bokány közeli teaszeánszon, majd az éjszaka folyamán eltűnt, és csak jóval később, komoly sérülésekkel találták meg őt egy mezőnél. A csinos híresség szerencsére jól van, sikerült feldolgoznia a szörnyű élményt, amit rettenetes hallucinációk tettek még félelmetesebbé számára - összegzi a borsonline.hu.

A műsor ötödik évadában a két barátnő együtt szerepel.

Fotó: Mate Krisztian

Ősszel kerül bemutatásra a TV2-n a nagy sikerű Ázsia Expressz következő évada, amiben Béres Anett is szerepelni fog, ráadásul Sáfrány Emese lesz a partnere. Rengeteg néző várja már, hogyan fog teljesíteni a két celeb, akik már leforgatták a műsort, és visszatértek Magyarországra.

Úgy tűnik, hogy Béres Anett megmártózott egy kicsit a tengerben, mielőtt hazautazott, ugyanis nemrég egy fürdőruhás fotót posztolt egy meseszép helyről.

Egy egészen megható szöveget is mellékelt a poszthoz Béres Anett:

Az élet tanít, az idő válaszol, a sors pedig rendez. Azt hiszem most érkeztem az életem azon szakaszába, amiben igazán boldog tudok lenni. Megtaláltam önmagamat, szeretem az életemet, és hálás vagyok a sorsnak a körülöttem lévő emberekért, akik bearanyozzák a napjaimat, és akiket nagyon szeretek.
Imádom a nyarat, és már most tudom, hogy az idei lesz az egyik legjobb.

Itt lehet megtekinteni Béres Anett fürdőruhás posztját:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!