Krimi

2 órája

Csak a holtteste került elő az eltűnt tiszarádi kislánynak, gyerekgyilkosság történt

Egy erdő szélén találták meg a 12 éves kislány holttestét Nyíregyháza mellett. Egy 32 éves férfi fojtotta meg.

MW

A gyilkos pontosan elmondta, hol találják meg a kislány holttestét

Forrás: police.hu

Egy 12 éves lány tiszarádi eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja szeptember 22-én. A rokon elmondta, hogy a lány előző nap otthonában megsérült, és a család egy férfi ismerőse kísérte Nyíregyházára orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza. A rendőrök haladéktalanul, nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében - tájékoztatott a rendőrség, írja a szon.hu.

Néhány órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. D. a nyomozóknak elmondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak, és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak. Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a B. D által megadott helyen megtalálták a holttestet.

 

A gyilkos mindent bevallott
Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták a férfit, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!