Azta!

2024.06.21. 11:40

Ki lesz a legszebb? Ez a 15 lány versenyez a Miss World szépségverseny hazai döntőjében

Hamarosan kiderül, hogy ki lesz Magyarország Szépe.

Forrás: Miss World Hungary Facebook

Idén is élőben közvetíti a közmédia az ország legrangosabb szépségversenyének fináléját: a Magyarország Szépe gálaműsor június 23-án 18:45-től látható a Dunán. A nagyszabású eseményre már az előző napon, június 22-én 19:45-től hangolódhatnak a nézők a versenyzők felkészülését megörökítő, A királynők útja című filmmel. A nemzeti döntőt új műsorvezetőpárosként Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti majd. 

Az élő műsort extra produkció is kíséri majd, és a végén kiderül, ki lesz az idei Magyarország Szépe, aki egy éven át viselheti a Miss World Hungary címet, és lehetőséget kap hazánk képviseletére a Miss World világversenyen. 

A Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi nemzetközi finálét Indiában tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt választották a világ legszebb nőjévé. 

Magyarországot Hacsi Boglárka képviselte, aki felejthetetlen élményekkel gazdagodott, és nagyon szép eredményt ért el a sport- és a talent alversenyeken.

A top 16-ba jutott:

Tizenöt lány van még versenyben: Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz. Sajnos az egyik lány mégsem lehet ott az élő show-ban: Pirlot Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől.

A döntős lányokról készült galériát ide kattintva lehet megnézni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!