Sport

2015.01.31. 19:05

Vízilabda: pécsi bukta

Nagyon rosszul sikerült a PVSK számára a KSI elleni bajnoki.

Sz. M. (Dunántúli Napló)

Úgy tűnik minden összeesküdött a pécsi vízilabdázók ellen. Bereczki Miklós csapata délelőtt a KSI otthonába látogatott, egy amolyan kiesési rangadóra. Nagyon fontos lett volna a győzelem, amire meg is volt a PVSK esélye, hiszen egy, a tabellán mögöttük álló csapatnál játszottak. Igen ám, csakhogy a betegeskedő De Blasio Domenico az első negyed után nem tudta folytatni a játékot, ráadásul az együttes másik rutinos húzóemberét, Müller Mátét felelőtlensége után a játékvezetők kiállították. Ha ez nem lett volna elég, a pécsiek egyik leggólerősebb pólósa, Polovic Krisztián nagyon hamar összegyűjtött két személyi hibát, így sokat kellet őt is a padon ültetni. A vége így is kijózanító pofon, hattal nyert ugyanis a KSI.

KSI–PVSK-Mecsek Füszért 11-6 (3-2, 2-2, 4-2, 2-0)

Vízilabda OB I., férfiak, Budapest. V.: Németh, Csanádi. PVSK: Kósik – Csacsovszky 1, Krizsán, Cabrilo, Müller 1, POLOVIC 4, Práczky. Cs.: Barát (k), Francsics, Szedmák, Horváth, Csaba, De Blasio. Vezetőedző: Bereczki Miklós.

Bereczki Miklós: – Borzasztóan csalódott vagyok. Müller és De Blasio kiesésével két legrutinosabb játékosunkra nem számíthattunk, a fiatalok pedig sajnos nem bírták el a nyomást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!