Sport

2015.10.04. 16:30

Ratko Djurkovics együttese magabiztosan verte egyik nagy riválisát, a PLER-t

Nagyon szép hét napot produkált a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata: először múlt szombaton győzött Gyöngyösön, aztán a Veszprémi KSE ellen szerdán továbbjutott a Magyar Kupában, majd most szombaton behúzta azt a bajnokit, amelyet egész egyszerűen meg kellett nyernie.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A PLER elleni hazai meccsről van szó, amelyen azért kellett mindenképpen két pontot szerezni, mert a vendégek is a bentmaradásért harcolnak, vagyis közvetlen riválisnak számítanak, ráadásul nem szabad leszakadni a tabellán előrébb állóktól sem.

Nos, a komlóiak szombat délután semmit sem bíztak a véletlenre. A szurkolók sokadszor megcsodált buzdítása mellett Granics védéseinek, valamint elsősorban Szanad és Markovics jó játékának köszönhetően (de itt kell megjegyezni: mindenki hozzátette a magáét) magabiztosan győztek – az első félidőben már hattal vezettek, s bár a PLER az 55. percben feljött 23-21-re, többre nem futotta az erejéből.

– Örülök, hogy zsinórban a harmadik mérkőzésünket is megnyertük. Így kell folytatnunk a továbbiakban is, bízom benne, hogy megmarad ez a lendület – mondta Ratko Djurkovics, a komlóiak vezetőedzője.
A komlóiak a következő fordulóban, október 10-én Mezőkövesden vendégszerepelnek.

Sport36-Komló–PLER 25-21 (15-9)
Férfi kézilabda NB I.
Komló, 900 néző. V.: Herczeg, Südi.
Sport36-Komló: GRANICS – Oszlár, SZANAD 6/2, Szöllősi 3, Marcsek 1, Jerkovics 2, MARKOVICS 9/4. Csere: Selymes (k), Kordic, Szögi 1, Nakhajenka, Wéber 1, Sebestyén 2. Vezetőedző: Ratko Djurkovics.
PLER: Kránitz – Bujdosó 2, Oláh, BENMILOUD, Kocsi 2, RADJENOVICS 6, Bakos 5/3. Cs: TÓTH N. (k), Boros (k), Lókodi 3/1, Mikita M., Sinkovits, Laurencz, Nagy Sz. 3, Tóth P. Edző: Hutvágner István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!