Sport

2014.09.22. 15:42

NB III.: mislenyi zakó, lőrinci győzelem

Nagyon fontos mérkőzést nyert meg a Szentlőrinc NB III.-as labdarúgócsapata, az ilyen bajnokikat, mint a Videoton II. elleni, hazai pályán be kell húzni. A tizenegyest hibázó, és több ziccert is elpuskázó Kozármisleny sajnos kikapott Vácott.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

A Szentlőrinc hazai pályán fogadta azt a Videotont, amelynek ugyanúgy négy pontja volt, mint Nagy Tamás együttesének. Az ilyen mérkőzéseket otthon mindenképpen meg kell nyerni, s a házigazdák ennek megfelelően futballoztak. Szervezettek és kemények voltak, látszott rajtuk, hogy nagyon akarják a győzelmet, ami aztán Berdó Valentin találatának köszönhetően meg is született.

– Nagyon szervezetten és iszonyúan akaratosan játszottunk, keményen küzdöttek a fiúk – nyilatkozta Nagy Tamás a mérkőzés után. – Megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy több góllal, nagyobb különbséggel nyerjünk. Sokat dolgozott a csapat, a végére nagyon el is fáradtak a játékosaim.

A másik baranyai csapat, a Kozármisleny számára jól kezdődött a szombati bajnoki, hiszen Fellai góljával már a mérkőzés elején vezetést szerzett. Sőt, ez már a második vendég gól lehetett volna, ha nem sokkal korábban Cziráki nem hagyja ki a büntetőt.

De sajnos kihagyta. A folytatásban pedig kimaradtak a ziccerek is, s ahogy az lenni szokott, a váciak találtak be: Pölöskei révén már az első félidő végén egyenlítettek. A szünet után sem volt probléma a kozármislenyiek játékával, ha ezen múlt volna, biztosan ők jönnek le győztesen a pályáról – de ugye nem ezen múlik. Csank János együttese pedig egy szabadrúgást követően vezetést szerzett a 73. percben, s ezzel meg is nyerte a mérkőzést.

– Bosszantó vereséget szenvedtünk – mondta Németh Zsolt, a Kozármisleny vezetőedzője. – Az első félidőben kihagytunk egy tizenegyest és vagy öt ziccert is, már itt el kellett volna döntenünk a meccset. Erre két pontrúgással megvert minket a Vác. Csak magunkat okolhatjuk a vereség miatt.

Szentlőrinc–Videoton II. 1-0 (1-0)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 6. forduló. Szentlőrinc, 200 néző. V.: Mód István. Szentlőrinc: Németh – Hajnal, Zámbó, Vadas, Kalmár, Bartal – Kiss M., Turi (Tóth Á., 34.), Tóth M. – Berdó V. (Berkics, 79.), Lóth (Kántor, 61.). Vezetőedző: Nagy Tamás. Videoton II.: Gábor P. – Baksa (Havasi, a szünetben), Dobsa, Vallejos (Valkovszki, 37.), Király – Sejben, Kalmár, Kónya, Ács – Kocsis, Szelei (Babolek, 73.). Vezetőedző: Bíró Imre.
Gólszerző: Berdó V. (40.).

Vác–Kozármisleny 2-1 (1-1)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 6. forduló. Vác, 1000 néző. V.: Kátai Gábor. Vác: Palásthy – Benkó, Tányéros, Farkas, Németh – Tóth G., Pölöskei (Zsolnai, 60.), Rása (Pallagi, a szünetben), Fábri – Rusvay (Karácsony, 77.), Gulyás. Vezetőedző: Csank János. Kozármisleny: Sólyom – Erdős, Gajág, Fellai, Szabó M. – Nagy E., Szabó B. (Fenyvesi, 65.) – Nagy K. (Valkovics, 82.), Lauer, Cziráki (Puskás, 61.) – Tóth A. Vezetőedző: Németh Zsolt.
Gólszerzők: Pölöskei (38.), Rusvay (73.), ill. Fellai (17).

További eredmények:

SZEOL–Dabas 0-1, Orosháza–Szekszárd 2-1, Maglód–Bölcske 0-0, Monor–Gyula 2-0, ESMTK–REAC 0-0, Dunaharaszti–Baja 3-1.

Következik: Kozármisleny–Szentlőrinc (szeptember 27., 16.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!