Sport

2014.09.13. 20:17

NB III.: leverte a Misleny a listavezetőt

Óriás-szivacsok is segítettek az ESMTK elleni győzelemben.

Szakács Miklós (Dunántúli Napló)

Miközben Pakson használhatatlanná vált a gyepszőnyeg, és el kellett halasztani a Diósgyőr elleni mérkőzést, Mislenyben is gondot okozott az elmúlt napokban leesett eső.

Világ láss csodát, a helyi pályamunkások olyan megoldást találtak, ami egyszerűségéből fakadóan talán senkinek sem jutna eszébe magától. A víz elleni legjobb fegyver ugyanis nem más, mint a szivacs. Na persze nem a mosogató mellől szedtek össze pár feleslegessé vált céleszközt. Ipari méretű szivacsokkal itattak fel közel négyszáz liternyi esővizet.

A körülményekhez képest tehát remek pályán kezdődhetett az eddig hibátlan listavezető elleni mérkőzés. A hazaiak hamar megadták az alaphangot, Nagy Krisztián jobb oldali beadását ugyanis Tóth Adrián bólintotta a kapuba, már a harmadik percben.

A szünetig el is döntötte a meccset Németh Zsolt csapata, a félidőben ugyanis már 3-0 állt az eredményjelzőn. A folytatásban cserékkel próbálta felrázni csapatát a vendégek mestere, de több gól nem született a találkozón, így nyertek Fellaiék.

Kozármisleny–ESMTK 3-0 (3-0)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 5. forduló. Kozármisleny, 150 néző. V.: Kovács Gábor. Kozármisleny: Sólyom – Erdős, Fellai, Gajág, Szabó M. – Nagy E., Szabó B. – Nagy K. (Várda, 67.), Lauer (Puskás, 76.), Cziráki – Tóth A. (Reitz, 85.). Vezetőedző: Németh Zsolt. ESMTK: Bonica – Lázár (Böröczky, a szünetben), Túri D., Nemes, Müllerlei – Farkas, Soós – Kiss D., Bányai (Pintér, a szünetben), Murinai (Áder, 69.) – Fekete L. Vezetőedző: Turi Zoltán.

Gólszerzők: Tóth A. (3., 17.), Lázár (45. – öngól).

További eredmények: Videoton II.–Gyula 0-2, Szekszárd–Maglód 1-0, Baja–Orosháza 0-0, REAC–SZEOL 1-3, Bölcske–Monor 1-0.

Labdarúgó megye-bajnokság szombati eredményei, Megye I.: PTE-PEAC–Villány 5-2. Megye II.: Hosszúhetény–Palotabozsok 2-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!