Sport

2015.02.28. 19:47

Mislenyi blama az NB III. tavaszi rajtján: kikaptak a nyeretlentől

Örök igazság a futballban, hogy mindig a pályán kell bizonyítani.

Szakács M.

Bár Kozármislenyben többször is elmondták az elmúlt hetekben, hogy tavasszal nem lehet más célja az NB III.-as labdarúgócsapatnak, mint a bajnoki cím megszerzése, ezért ezért elsősorban sok-sok győzelemmel tudna tenni a csapat. Az első tavaszi forduló nem úgy sikerült, ahogyan azt Lantosék elképzelték.
Az eddigi tizenöt meccsén még nyeretlen Maglód otthonában fél óra elteltével már 3-0-ás hátrányban voltak a mislenyiek. A félidőben igyekezett is Németh Zsolt cserékkel felrázni csapatát, aminek meg is lett az eredménye, bár sokat kellett rá várni. Nagy Krisztián lőtt a maglódi kapuba a nyolcvanegyedik percben, majd egy perccel a meccs vége előtt újabb gólt lőtt a játékos, az egyenlítésre azonban nem maradt idő.
Hidegzuhany az első körben, viszont így talán még jókor jött a pofon.

Maglód–Kozármisleny 3-2 (3-0)
Labdarúgó-NB III., 16. forduló. Maglód. V.: Pillók. Kozármisleny: Sólyom – Pókos (Kirchner, 46.), Lantos, Gajág, Kocsis – Kovács T. – Nagy K., Szabó B., Lauer (Schmidt, 65.), Cziráki – Tóth A. (Beke, 46.). Vezetőedző: Németh Zsolt.
Kozármislenyi gólszerzők: Nagy K. (81., 89.)

A Szentlőrinc alaposan átalakuló csapata Orosházán sokáig gól nélküli döntetlenre állt, ám a PMFC-től érkező Gránicz Patrik révén a hajrában vezetéshez jutott Nagy Tamás együttese. Kár, hogy az utolsó másodpercekben egyenlíteni tudtak a hazaiak.
Orosháza–Szentlőrinc 1-1 (0-0)
Labdarúgó-NB III., 16. forduló. Orosháza. V.: Czékus S. Szentlőrinc: Ivancsics – Hajnal, Turi, Zámbó, Kalmár – Várda (Berkics, 70.), Lóth (Bartal, 78.), Markó (Kónya, 60.), Berdó – Tóth Á., Gránicz. Vezetőedző: Nagy Tamás.
Szentlőrinci gól: Gránicz (85.)
További eredmények: Gyula–Dabas 1-2, Bölcske–Baja 7-0, Monor–REAC 1-1, SZEOL–ESMTK 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!