Sport

2014.10.24. 16:47

Kiválóan sikerült a Mr. és Mrs. Professors’ Gym Fitness Szépségverseny

A szervező, Horváth Eszter sem tudta, hogy mis sül majd ki ebből, de a nap végén nyugodtan, elégedetten és boldogan dőlhetett hátra.

K. Mayer András (Dunántúli Napló), Forrás: Horváth Eszter

A pécsi Professors’ Gymben rendezett Mr. és Mrs. Professors’ Gym Fitness Szépségverseny ugyanis nagy sikert aratott, s olyan lett, amilyennek a konditerem menedzsere eleve megálmodta: laza hangulatú, jókedélyű, de színvonalas rendezvény. Amelyen a zsűriben például Rátgéber László is ott volt – hiába, a kiváló kosárlabdaedzőnek jó szeme van a hölgyekhez, igaz, eddig csak a játéktudásukat „osztályozta”.

– Minden összeállt, a résztvevők nagyon jól érezték magukat, csupa pozitív visszajelzést kaptam – mondta lapunknak Horváth Eszter. – Természetesen lesz folytatása a versenynek, november 15-én rendezzük a következő elődöntőt, remélem még több jelentkezővel. A hölgyeknél az első három helyezettek már ott vannak a decemberi fináléban.

Eredmények

I. korcsoport:

1.helyezett: Villányi Klaudia
2.helyezett : Apaceller Henrietta
3.helyezett : Temmert Marietta
Közönség díjas: Villányi Klaudia

II.korcsoport:
1.helyezett: Kincsesné Németh Zsuzsanna
2.helyezett: Vadász Kitty
3.helyezett: Pocsai Réka
Közönség díjas: Simon Judit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!