Sport

2015.02.28. 20:34

Két góllal nyert Újpesten a PMFC

A forduló előtt még sereghajtó PMFC-Matias meglepetésre nyert a meccset kilenc emberrel befejező Újpest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

MTI, Fotók: Nemzeti Sport/Veres Viktor

Egy kontrából hamar vezetést szerzett a Pécs, és az Újpest hiába birtokolta többet a labdát, komoly helyzete nem akadt. A vendégek főleg a védekezésre összpontosítottak, azután is, hogy az 51. percben Nagy Gábort második sárga lapja miatt kiállították.

A második félidő nagy részében az emberhátrányba került lila-fehérek hiába próbálkoztak, a szervezett pécsi védőfalat nem tudták feltörni. Az elégedetlen hazai szurkolók egy csoportja közben a klubvezetést szidta.

A hajrában Heris felvágta a kiugrani igyekvő Makrievet, és ezért ő is piros lapot kapott. A szabadrúgás után Balajczának kellett hatalmasat védenie, ám Rácz bombájával szemben már ő is tehetetlen volt.

Újpest FC - PMFC-Matias 0-2 (0-1)
Megyeri út, 1684 néző, v.: Fábián
Gólszerzők: James (11.), Rácz (90.)
Sárga lap: Forró (23.), Nagy G. (43., 51.), illetve Uzoma (50.) 
Kiállítva: Nagy G. (51.), Heris (88.)
Újpest FC: Balajcza - Nego, Heris, Litauszki, Forró (Hudák, a szünetben) - Bardhi - Vasiljevic, Nagy G. - Balogh Balázs, Andric (Stanisavljevic, 29.) - Ojo (Kabát, 63.)
PMFC-Matias: Poleksic - Nagy József, Causic, Balogh Béla, Uzoma - James - Pauljevic, Weitzer (Horváth, 71.), Márkvárt (Rácz, 81.), Szatmári - Makriev (Fröhlich, 92.)

További eredmények

Szombathelyi Haladás-Diósgyőri VTK 1-1
Nyíregyháza Spartacus-Budapest Honvéd 2-0
Kecskeméti TE-Lombard Pápa Termál FC 3-2
Puskás Akadémia - DVSC-TEVA 0-1
MTK Budapest-Paksi FC 3-1

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!